Anlık Bildirim

108MP kameralı Huawei Nova 9 SE ortaya çıktı

Huawei Nova 9 ailesinin yeni üyesi Huawei Nova 9 SE ortaya çıktı. İşte Huawei'nin ilk 108MP ana kameralı modeli Huawei Nova 9 SE'nin tasarımı ve muhtemel tüm özellikleri.

108MP kameralı Huawei Nova 9 SE ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Hemen hemen tüm markalar 108MP ana kameralı cihazlarla piyasaya giriş yaptı. Şimdi Huawei'de ilk 108MP kameralı modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Huawei Nova 9 ailesine eklenecek olan Huawei Nova 9 SE bugün bazı özellikleri ile karşımıza çıktı. İşte Huawei Nova 9 SE hakkında tüm bilinenler.

108MP ana kameralı Huawei Nova 9 SE!

Huawei'nin muhtemelen önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni modeli Huawei Nova 9 SE bugün WinFuture tarafından sızdırıldı. Sızıntılara göre 250-280 Euro bandında bir fiyata sahip olacak olan Huawei Nova 9 SE, başta da dediğimiz gibi 108MP ana kamera ile birlikte gelecek. Bu kameranın yanında 8MP'lik bir geniş açılı kameraya da yer verecek olan Nova 9 SE, ek olarak iki adet 2MP'lik kameraya da sahip olacak.

108MP kameralı Huawei Nova 9 SE ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ön tarafında 16MP'lik bir selfie kamerasını barındıracak olan cihaz, bu kamerayı 6,78 inç büyüklüğündeki LCD ekranının üzerine konumlandıracak. Performansını muhtemelen Snapdragon 665 yonga setinden alacak olan Huawei Nova 9 SE, bu işlemciyi 8GB RAM belleği ile destekleyecek. 128GB depolama sunacak olan cihaz, EMUI 12 işletim sistemine sahip olacak. Tabi Google Play hizmetlerine erişimi olmayacak. Son olarak 4000mAh'lik bir batarya ile gelecek olan Huawei Nova 9 SE 4G destekli olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim