Anlık Bildirim

Huawei NFC ile temassız ödemeler için Curve ile ortaklık kurdu

Huawei NFC ile temassız ödeme gerçekleştirilmesi için Curve ile ortak oldu. Artık HMS destekli Huawei telefonlarda NFC ile mağazalarda temassız ödeme yapmak mümkün.

Huawei NFC ile temassız ödemeler için Curve ile ortaklık kurdu Tam Boyutta Gör

Huawei, akıllı telefon modellerinde NFC ile temassız ödeme yapılmasını sağlamak için Curve ile ortaklık kurdu. HMS destekli cihazlarda çalışmayan NFC, artık Huawei ve Curve ortaklığı ile aktif hale gelecek.

[bkzdh=]

Huawei NFC ile temassız ödemeleri etkinleştiriyor

Android veya iOS işletim sistemine sahip cihazlarda Google Pay ve Apple Pay gibi uygulamalarla NFC sayesinde temassız ödeme imkanı mevcut. Ancak Huawei bilinen nedenlerden dolayı bu hizmetlerden faydalanamıyor. HMS destekli cihazlarda temassız ödeme yapmak isteyek kullanıcılar ise mağdur oluyor.

Huawei NFC ile temassız ödemeler için Curve ile ortaklık kurdu Tam Boyutta Gör

Bugün açıklanan Huawei ve Curve ortaklığı ile artık HMS destekli cihazların da NFC ile temassız ödeme yapabileceği açıklandı. Tüm kredi ve banka kartlarınızı bir yerde toplayan bir akıllı cüzdan hizmeti olan Curve artık Huawei cihazlarında yer alacak. Böylece tıpkı Google Pay ve Apple Pay gibi kullanım sunacak olan Curve, Huawei modellerinde NFC ile temassız ödeme yapmanızı sağlayacak.

AppGallery mağazasında indirilebilir olan Curve, ilk 30 gün boyunca satın aldığınız ürünlerde %1 geri ödeme sağlıyor. AppGallery uygulamasından yapılan harcamalarda ise %5 para iadesi yapılıyor. Ancak bu teklif sadece Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda gibi bazı ülkelerde geçerli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim