Anlık Bildirim

12.9 inçlik iPad Pro yaz ortalarında dağıtıma başlayacak

Apple M1 yonga seti, mini Led aydınlatma teknolojisi gibi yenilikçi özelliklerle gelen iPad Pro 12.9 inçlik versiyon üretim tarafında sıkıntılar ile karşı karşıya.

12.9 inçlik iPad Pro yaz ortalarında dağıtıma başlayacak Tam Boyutta Gör

Apple’ın iPad tarihinde belki de en önemli dokunuşu yaptığı ve performans açısından rakipsiz bir konuma taşıdığı 12.9 inçlik yeni iPad Pro yaz aylarında piyasaya çıkacak. Üretimde gecikmeler olduğu bilinen ürünün sevkiyat tarihleri de ortaya çıktı. 

Yaz ortasında geliyor

Apple M1 işlemcisi ile performansın zirvelerine çıkan 12.9 inçlik iPad Pro modeli ayrıca Mini LED ekranı ile de segmentinde bir ilke imza atıyor. Bununla birlikte Mini LED ekranların üretiminde sıkıntılar olduğu biliniyordu. Diğer taraftan global yonga krizi de üretimi etkiliyor. 

ABD Apple Store üzerinde siparişe başlayan 12.9 inçlik yeni iPad Pro modelinin sevkiyat süresi iki ay olarak belirlenmiş. Yani yaklaşık olarak Temmuz ayının ortalarına denk geliyor. Ülkemizde ise bir tarih mevcut değil yani muhtemelen kapasiteye göre bölge bölge sevkiyat tarihleri belirlenecek. 

11 inçlik standart iPad Pro modeli için ise bir erteleme gözükmüyor. Sipariş verenler ay sonunda ürünü elde edebilecek ancak yine ülkemiz için bir tarih belirlenmiş değil. Muhtemelen gelecek ay siparişler açılacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11470 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, ipad pro 12.9 ve
2 etiket daha küresel çip krizi Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim