Anlık Bildirim

13 Ekim lansmanı öncesi Realme Q2, GeekBench'te görüntülendi

Realme, Realme Q2 serisi akıllı telefonlarını 13 Ekim'de piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Lansman öncesi GeekBench'te listelenen Realme Q2'nin bazı teknik detayları da bu sayede ortaya çıktı

13 Ekim lansmanı öncesi Realme Q2, GeekBench'te görüntülendi Tam Boyutta Gör

Realme, Salı günü iki akıllı telefonun tanıtımını yapacak. Lansmanda Realme Q2 ve Realme Q2 Pro tanıtılacak. Realme Q2, 13 Ekim lansmanı öncesi GeekBench'te görüntülendi ve bu sayede telefonun bazı özellikleri netlik kazandı. Telefon, Çin'de piyasaya sürüldükten sonra diğer ülke pazarlarına gelecek.

 

Relme Q2, Dimensity 800U yonga setiyle gelecek

Realme Q2 serisindeki her iki cihaz da 5G destekli MediaTek Dimensity 800U işlemciye sahip olacak ve Android 10 tabanlı Realme UI 2.0'ı çalıştıracaklar. RMX2117 model numarasıyla Geekbench'te görüntülenen Realme Q2, tek çekirdekli testte 2.879, çok çekirdekli testte 8.123 puan aldı. Realme Q2, listede yer alan bilgilere göre 6GB RAM'e sahip olacak.

GeekBench'te fazla ayrıntı yer almazken daha önceki güçlü söylentiler Realme Q2'nin 120 Hz yenileme hızına sahip 6.5 inç FHD+  IPS LCD ekrana  sahip olacağını gösteriyor.

Dimensity 800U yonga setinden güç alacak olan Realme Q2'nin dahili hafızasının 128 GB olması bekleniyor.

Kamera konusunda Realme Q2'nin,detayları sızdırılamamış olsa da 48MP + 8MP + 2MP çözünürlükler olmak üzere üçlü arka kamera kurulumuna, önde ise 16MP çözünürlüklü bir kameraya sahip olacağı düşünülüyor.

Realme Q2'nin, 62 W SuperVooc Flash hızlı şarj desteğine sahip 4.200 mAh bataryayla gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim