Anlık Bildirim

18 ayar altından oluşan 20 kiloluk PlayStation 5 görücüye çıktı

Caviar'ın 18 ayar altından oluşan 20 kilogramlık PlayStation 5'i ve gerçek timsah derisinden oluşan kontrolcüsü görücüye çıktı. Fiyatı şu an için tam olarak bilinmiyor.

18 ayar altından oluşan 20 kiloluk PlayStation 5 görücüye çıktı Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu geçtiğimiz aylarda çıkışını yaptı. Ne yazık ki stok sıkıntısı sebebiyle birçok oyuncu henüz konsolu alabilmiş değil. Daha konsolun normal versiyonunu bile alamamışken, sizlere alamayacağımız başka bir PlayStation 5 versiyonunu daha tanıtalım. 

Altın kaplama ürünleri ile tanınan Caviar, geçtiğimiz saatlerde yeni bir PlayStation 5'i görücüye çıkardı. Yeni derken elbette tasarım olarak yeni demek istiyoruz. 18 ayar altından, toplamda 8 parça ile yapılan bu 20 kilogramlık PlayStation 5'in normalde beyaz olarak gördüğümüz kısmı tamamen altından yapılma ve sadece tek bir adet üretilmiş durumda.

PlayStation 5'in altınlarla donatılmış tasarımı dışında, kontrolcü DualSense'te de farklı bir yaklaşım sergilediklerini görebiliyoruz. Kontrolcünün normalde dokunmatik olması gereken kısmına altından farklı bir tasarım eklenmiş. Kontrolcünün geriye kalan siyah kısımları ise gerçek timsah derisinden. 

Tek bir adet üretilen konsolun değeri ise net olarak bilinmiyor. Buradan ulaşabileceğiniz siteye üye olarak bir fiyat isteyebiliyorsunuz. Ancak yaklaşık olarak en az 1 milyon dolar olacağını söyleyelim. Şu anda Amerika'da 18 Ayar altın 46.227 dolar. 20 kilo olduğunu ve kontrolcüdeki artıları da hesaba katarsak, 1 milyonun rahatlıkla üzerine çıkıyor. Konsolun ve kontrolcünün görüntülerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz. İlave gümrük vergisinin neyse ki %20'ye düştüğünü de elbette söylemek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13048 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 18 ayar playstation 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim