Anlık Bildirim

1973 Ford Bronco restore edildi!

Bronco isimli aracını tekrar piyasaya sunmaya hazırlanan Ford, Velocity Restorations adlı bir firma ile anlaşarak 1973 model bir Ford Bronco’yu restore ettirdi. Restarasyon toplamda 1.500 saat sürdü.
Ford Bronco ismi, son dönemde duyulmaya başlandı. Çünkü Ford, bu aracı yeni bir tasarımla tekrardan piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Velocity Restorations adlı bir firma 1973 model bir Ford Bronco’yu ele alarak, ilk günkü hâline getirme görevini üstlendi. Velocity Restorations'a göre, toplamda 9 ay süren 1.500 saatlik bu restorasyon işleminde  aracın görüntüsünü bozmamak için hiçbir cıvataya dahil zarar verilmedi.  
 

Tamamen restore edilmiş bir Bronco 

Velocity Restorations firmasının ortaklarından birisi olan Brandon Segers, bu restorasyon işlemiyle ilgili:"Birçok restore edilmiş Bronco gördüm. Bunların tamamı 90 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanmıştı. Fakat o araçlara yakından bakınca neden bu kadar kısa sürede tamamlandıklarını görebiliyordunuz. Çünkü birçok kısmı es geçilmiş oluyordu. Biz ise gerçek anlamda restore edilmiş bir Bronco ortaya koymak için gerçekten büyük emek sarfettik. Bu sektörde kestirme bir yol yok."  açıklamasında bulundu.
Paslı metallerin yenilenmesi işlemine bile 300 saat ayıran bu ekip, aracın şasisini de sökerek gerekli yenileme ve güçlendirmeleri yaptı. Aracın gövde ve boyası da yenilendi, bu ikinci aşama da doğallığı bozmamak için 550 saat gibi bir süre aldı. En çok vakit alan işlem ise aracın süspansiyon, şasi ve aktarma organlarının bir araya getirilmesi oldu. 
Ford Racing’in 5.0 litrelik V8 motoru da kullanılan aracın iç mekanında da kaliteye son derece dikkat edildi. Bu muhteşem ve kusursuz görünen Bronco projesi için açıklanan fiyat etiketi ise 229.000$ (1.412.357,50 TL)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5018 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim