Anlık Bildirim

1991 yapımı Sonic oyunu Tesla araçlara geliyor

Tesla araçların içinde oyun oynayabildiğiniz sisteme 1991 yapımı Sonic the Hedgehog ekleniyor. Tesla'nın oyun sistemi yalnızca Tesla Model X ve Model S arabalarında erişime açık.

1991 yapımı Sonic oyunu Tesla araçlara geliyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Tesla'nın Tesla Model X ve Model S araçlarında belli başlı oyunlar oynanabiliyor. Geçtiğimiz saatlerde sisteme eskileri hatırlatacak bir oyun eklendi.

1991 yapımı Sonic the Hedgehog

Geçtiğimiz saatlerde Sega ve Tesla'nın yaptğı duyuruya göre 1991 yılında Sega Genesis konsolu için çıkış yapan, oyun tarihinin en önemli yapımlarından Sonic the Hedgehog, Tesla araçlara eklendi. Diğer oyunlarda da olduğu gibi yalnızca bir kontrolcü bağlayarak oyunu oynayabileceksiniz. Araç hareket halindeyken elbette oynanamıyor.

Sonic the Hedgehog, ilk olarak Haziran 1991'de Sega Genesis için piyasaya sürüldü. Sonic, Nintendo'nun Super Mario Bros. oyununa karşı bir rakip olarak çıkartıldı ve Mario gibi bir markaya rakip olmayı da başardı. Günümüzde bile Sonic güçlü bir marka. Şu anda Sonic film serisinin ikinci filmi ve yeni bir oyunu üzerinde çalışılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim