Anlık Bildirim

1More Penta Driver P50 ayrılabilir kulaklıklar ile geliyor

1More Penta Driver P50 kulaklık modeli üçlü dinamik sürücü ve dörtlü armatür sürücü ile ses seviyesini yukarıya taşıyor. 1More Penta Driver P50 özellikleri ve fiyatı haberimizde.
1More Penta Driver P50 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Ülkemizde daha çok bütçeye uygun kulaklıkları ile bilinen 1More markası premium tarzda kulaklıklar da üretiyor. 1More Penta Driver P50 firmanın en üst düzeydeki ürünlerinden birisi olacak.

1More Penta Driver P50 özellikleri ve fiyatı

1More Penta Driver P50 firmanın 1More DLC dinamik sürücülerini kullanıyor ve 4 adet dengeli armatür sürücü ile entegre ediliyor. Bu tasarımın patenti firmaya ait. Böylece hassas ve dengeli ses çıkışı elde ediliyor.

Kulaklık 105 desibel hassasiyet ve 32 ohm dirence sahipken 20-40000Hz frekans aralığını kapsıyor. 28 desibele kadar gürültü engelleyebilen kulaklık oksijensiz bakır alaşımlı kablosu sayesinde ses aktarımını da kayıpsız olarak gerçekleştiriliyor. Kablo üzerinde bir kontrol ünitesi de var.

Hi-Res Audio sertifikası olan kulaklık 3.5mm jak girişinin yanında MMCX bağlantısı ile parçaları ayırabilmenizi sağlıyor ancak MMCX için evrensel bir ürün desteği var mı açıklanmamış. 1More Penta Driver P50 kulaklık modeli 170$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim