Anlık Bildirim

Nreal, 201 inç TV deneyimi sunacak arttırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıttı

Arttırılmış gerçeklik gözlükleri günümüzde yavaş yavaş popüler olmaya başlıyor. Kompakt tasarım ve 90Hz ekrana sahip yeni gözlüğünü tanıtan Nreal, kullanıcılara 201 inç TV deneyimi sunacak.

Nreal Air Tam Boyutta Gör

Günümüzde büyük şirketlerin arttırılmış gerçeklik gözlükleri üzerinde çalıştıklarını biliyoruz. Bunlardan biri olan Çin merkezli Nreal şirketi, üst düzey özellikler sunacak yeni Nreal Air gözlüğünü tanıttı. Bir önceki Light modeline göre güneş gözlüğü görünümü koruyan şirket, gözlüklerin önüne görüntü aktaracak mikro-OLED teknolojisini kullanıyor.

201 inç TV görüntüsü sunacak

Sadece 77 gram ağırlığındaki yeni gözlük, Light modelinden farklı olarak uzamsal farkındalık, el takibi ve gördükleriniz ile etkileşim kurma yeteneğine sahip olmayacak. Bununla beraber şirket, yeni gözlüğün daha kompakt bir çerçeveye sahip olduğunu ve 6 metre geriden 201 inç, 4 metre geriden ise 130 inçlik bir TV görüntüsü sağlayabildiğini söylüyor.

Nreal Air Tam Boyutta Gör

Android ve Apple cihazlar ile uyumlu Nreal Air, kullanıcıların telefon ekranı görüntüsünü 46 derecelik bir görüş alanına yansıtarak çalışıyor. 90 Hz mikro-OLED ekranlar, derece başına 49 piksele kadar çözünürlük sunabilecek. İzleme açısının adım adım ayarlanabileceğini söyleyen şirket, aile arasında ortak içerik izleme özelliğini de sunacak.

Nreal Air’ın Çin, Güney Kore ve Japonya’da 600 dolardan daha düşük bir fiyata piyasaya çıkması bekleniyor. Tedarikçiler ile görüşmelerin devam ettiğini söyleyen şirket, ABD ve Avrupa pazarına da açılmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim