Anlık Bildirim

2016 yılının en iyi GoPro videoları yayınlandı

2016 yılı boyunca kullanıcılar tarafından paylaşılan en iyi görüntüleri tek bir videoda toplayan GoPro, bizleri oldukça renkli ve birbirinden heyecanlı aksiyon dolu anlara götürüyor.
Aksiyon kamerası denilince şüphesiz akıllara gelen ilk isimlerden olan GoPro, her sene olduğu gibi 2016 yılı için de en iyi videoları derlediği çalışmasını yayınladı. Dünyanın farklı bölgelerinden onlarca kullanıcının imzasını taşıyan görüntüler bisiklet ve motor gösterilerinden konserlere, otomobil yarışlarından drone ile çekilen videolara kadar oldukça geniş bir içerik yelpazesine sahip.
Hatırlayacağınız gibi son dönemde maddi açıdan zor günler geçiren ve küçülmeye gitme kararı alan GoPro'nun yaklaşık 200 kişiyi işten çıkaracağı gündeme gelmişti. Diğer taraftan büyük umutlarla piyasaya sürülen Karma drone’un uçuş sırasında aniden güç kesintileri yaşayarak hızla yere düştüğü haberlerinin gelmesi ise gelecek planlarını kısmen altüst etti.
Tüm olumsuzluklara rağmen yine de dolu dolu bir yılı geride bırakmaya hazırlanan GoPro halen birçok kullanıcının ilk tercihleri arasında geliyor. Suya ve darbeye dayanıklı yapısının yanı sıra yüksek çözünürlükte görüntü imkanı sağlayan aksiyon kameraları artık hayatın bir parçası haline geldi. İşte 2016 yılının en iyi GoPro videoları:
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim