Anlık Bildirim

2019 LG akıllı televizyon modelleri Apple TV uygulamasına kavuştu

2019 model OLED ve NanoCell televizyon modellerinden başlayarak LG firması 80 ülkede Apple TV uygulamasını güncelleme şeklinde dağıtıyor. Apple TV+ de uyumlu ülkelerde erişime açık olacak.

2019 LG akıllı televizyon modelleri Apple TV uygulamasına kavuştu Tam Boyutta Gör

Apple'ın bazı yazılım platformlarını rakip televizyon üreticilerine de açması sonrasında hızlı bir şekilde televizyon modellerinde bunları görmeye başladık. LG televizyonlarında şimdi Apple TV vakti.

İçerikler artıyor

İlk etapta iOS ve Mac cihazlarından içerik aktarabileceğiniz AirPlay özelliği akıllı televizyonlarda boy göstermeye başladı. Sonrasında akıllı ev aletlerini kontrol edebilen HomeKit yayınlandı. TV kanalları ve özel içerikler izleyebileceğiniz Apple TV uygulaması da yavaş yavaş kendisine yer bulmaya başladı.

LG yaptığı açıklamada 2019 model belirli akıllı televizonlarına Apple TV uygulamasını yayınladığını duyurdu. Kullanıcılar pek çok kanalın yanında iTunes üzerindeki premium içeriklere de erişebilecek. En önemli avantaj ise eğer ülkede açık ise Apple TV+ özel içeriklerine de erişimin sağlanabilmesi.

Apple servislerinin yayılması elbette firmanın abone sayılarına olumlu katkı yapıyor ancak ortak üreticiler açısından da Apple kullanıcılarını kendisine çekebilme imkanı sunuyor zira Apple'ın hali hazıda bir televizyon modeli mevcut değil. Apple TV uygulaması hali hazırda 80 ülkede 2019 model OLED ve NanoCell televizyon modellerinden başlayarak dağıtılıyor. Firma 2018 modeli belirli LG televizyonlarına da Apple TV uygulamasını sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim