Anlık Bildirim

2021 Skoda Octavia Scout Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Skoda Octavia'nın yerden yüksekliği artırılmış off-road stiliyle station wagon gövdeyi harmanlayan Octavia Scout versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu. İşte Octavia Scout fiyatı ve özellikleri:

2021 Skoda Octavia Scout Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Skoda Octavia ailesi, Türkiye'nin dijital fuarı Autoshow Mobility'nin başlamasıyla birlikte yeni bir versiyona daha kavuştu. Station karoser ile off-road stilini bir araya getiren Skoda Octavia Scout Türkiye'de satışa sunuldu. 2021 Skoda Octavia Scout fiyatı 469.800 TL’den başlıyor.

Octavia Scout özellikleriyle neler sunuyor?

Yeni Octavia Scout, 150 PS güç ve 250 Nm tork üreten, 48V hafif hibrit desteğine sahip 1.5 litre e-Tec motor ile Türkiye'de satışa sunuldu. Önden çekişli modelde 7 ileri DSG şanzıman standart. 

Panoramik cam tavan, 18 inç hafif alaşımlı jantlar, 10.25 inç dijital gösterge paneli, sanal pedal ve full LED Matrix ön far grubu gibi üstün teknoloji ve konforu standart olarak sunan Octavia Scout, aynı zamanda sportif bir sürüş keyfi için 15 mm yükseltilmiş şasi ile birlikte kombinleniyor. Yükseltilmiş şasinin getirmiş olduğu avantaj ile Octavia Scout, 15.8 derece yaklaşma açısına ve 14.4 derece ayrılma açısına sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

2021 Skoda Octavia Scout'un güvenlik özellikleri arasında ise acil durum çağrı sistemi, sürücü yorgunluk tespit sistemi, şerit değiştirme asistanı ve çoklu çarpışma freni gibi standart özellikler görüyoruz. Bunun yanı sıra konfor odaklı teknolojiler arasında hız sabitleme sistemi de mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32888 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim