Anlık Bildirim

2022 yılında çıkacak Call of Duty oyunu Modern Warfare 2 olacak

Her yıl başka bir oyunla karşımıza çıkan Call of Duty serisinin önümüzdeki yıl çıkacak oyunu söylentilere göre Modern Warfare 2 olacak.

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı en popüler FPS oyunlarından biri olan Call of Duty'nin bu yılki oyunu için çıkış tarihi yaklaştı. Ancak bildiğiniz gibi serinin yeni oyunu her yıl çıkıyor. Geçtiğimiz saatlerde de 2022 yılında çıkacak Call of Duty için güçlü bir söylenti ortaya çıktı.

Modern Warfare 2 Olacak

Daha önce hem Call of Duty hem de Battlefield 2042 ile ilgili birçok doğru bilgiyi önceden aktaran Tom Henderson, 2022 yılında çıkacak oyunun 2019 yılında çıkan Modern Warfare'in devamı olacağını söyledi. Bu bilgiyi Video Game Chronicle da onayladı.

2022'nin Call of Duty'si Modern Warfare 2 olacak Tam Boyutta Gör

Yeni Modern Warfare 2019 yılında çıktığında birçok oyuncu yeniden seriye dönmüştü ve önceki yıl olumsuz yorum alan Call of Duty'nin bıraktığı kötü izlenimi silmişti. Her ne kadar son yıllarda eleştirilen bir seri olsa da hikayesi olan bir Call of Duty'nin hala çok sevildiğini söylemek gerek.

İkinci Dünya Savaşı'nda geçecek olan bu yılki Call of Duty oyunu, Call of Duty Vanguard ise 5 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkışını yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim