Anlık Bildirim

2022 Skoda Slavia'nın iç mekanı da ortaya çıktı

Geçtiğimiz haftalarda dış tasarımına ilişkin çizimlerin paylaşıldığı kompakt sedan 2022 Skoda Slavia bu kez iç mekanına ilişkin bir görselle karşımızda. Yeni Fabia'dan bolca iz görmek mümkün.

2022 Skoda Slavia'nın iç mekanı da ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Skoda, Hindistan pazarı için uygun fiyatlı bir kompaks sedan hazırlıyor. İsmi Skoda Slavia olarak açıklanan modelin dış tasarımını geçtiğimiz haftalarda görmüştük. Çekyalı üretici şimdi de Skoda Slavia'nın iç mekanına ilişkin bir çizim paylaştı.

2022 Skoda Slavia'nın kabin görüntüsü bizlere fazlasıyla tanıdık geldi. Zira konsolun mayıs ayında tanıtılan yeni Fabia ile aynı olduğunu söylemek mümkün. Kenarlardaki yuvarlak havalandırma menfezleri ve ortadan geçen bakır renkli detay da buna dahil.

Sürücü tarafında, Skoda'nın pek çok modelinde karşımıza çıkan iki kollu direksiyon göze çarpıyor. Onun hemen arkasında 10.25 inçlik dijital gösterge paneli, merkezde ise havalandırma menfezlerinin hemen üzerinde tablet görünümlü multimedya ekranı bulunuyor. Bu ekran en üst seviyede 10 inç olacak.

2022 Skoda Slavia'nın iç mekanı da ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

DSG vites topuzunun bile aynı olduğu Slavia ve Fabia modelleri arasında bazı küçük farklılıklar da yok değil. Örneğin kapı içlerinin tasarımı Slavia'da biraz daha farklı. Ayrıca konsolun üst bölümünde ufak bir depolama gözü mevcut ki bu özellik Fabia'da yok.

MQB-A0-IN platformu üzerine inşa edilecek 2022 Skoda Slavia'nın Güney Amerika'da satılan Polo temelli sedan Volkswagen Virtus ile pek çok parçasını paylaşmasını bekleyebiliriz. 4541 mm uzunluğuyla Octavia'nın hemen altında konumlanacak modelin Hindistan pazarındaki Rapid'in yerini alacağını söylemek mümkün.

2022 Skoda Slavia'nın kaputu altında benzinli motor seçeneklerine yer verilecek. 115 beygirlik 1.0 TSI üç silindirli ünite 6 ileri manuel, 150 beygirlik 1.5 TSI dört silindirli ünite ise 7 ileri DSG ile kombine edilecek. Skoda Slavia'nın tanıtımı 18 Kasım'da yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim