Anlık Bildirim

27.99'a sizi geleceğin mesleğine hazırlayacak bir kurs: Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi

Yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerinde kendini geliştirmek isteyenler için büyük fırsat! Udemy'de “Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi | Tensorflow” kursu kısa bir süre için 409 TL yerine 27,99 TL.

27.99'a sizi geleceğin mesleğine hazırlayacak bir kurs: Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi Tam Boyutta Gör

Günümüzde yapay zekâ ve makine öğrenimi teknolojileri büyük önem taşıyor. Bugün otomobillerden tost makinesine kadar hemen hemen her teknolojik üründe bu teknolojiler kullanılıyor.

Ülkemizde yapay zekâ ve makine öğrenimi konularına meraklı çok kişi olsa da bu konularda bilgi sahibi kişi sayısı oldukça az. Yapay zekâ ve makine öğrenimi konusunda kendinizi geliştirmek ve sektörde bu alanlarda görev almak istiyorsanız şimdi tam zamanı. uDemy’de Hakan Cebeci tarafından oluşturulan “Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi | Tensorflow” kursu 409 TL’den 27,99 TL’ye düştü.

Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi kursu indirimli link

Bu kursta yapay zeka, yapay sinir ağları, neural network, veri bilimi ve bu teknolojilerin üzerine inşa edilmiş sistemler ele alınıyor. Google’ın açık kaynak kodlu yapay zeka kütüphanesi TensorFlow ile yapay sinir ağları ve modellerin nasıl geliştirileceği anlatılıyor.

Kurs, yapay zeka ile ilgilenen herkese hitap ediyor. İlk derslerde makine öğrenimi ve derin öğrenme konuları detaylıca işleniyor. Ayrıca programlama bilmeyenler için ilerleyen günlerde kurs içeriğine basit seviye programlama dersleri de eklenecek.

Normalde 409,99 TL’ye satılan “Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi|Tensorflow” kursu sadece bu link üzerinden dört gün boyunca 27,99 TL’ye satın alınabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5213 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Yapay Zeka, udemy ve
2 etiket daha makine öğrenimi Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim