Anlık Bildirim

32GB'lık Samsung Galaxy S6 kullanılabilir alanı 23GB

Bu yıl amiral gemi modelinde ilk kez microSD yuvasına yer vermeyen Samsung, başlangıç seviyesini 32GB'a çekerek kullanıcıların daha fazla depolama alanına sahip olmasının önünü açmıştı. Ancak bu seviye de yeterli gelmeyebilir. 

Yapılan ilk araştırmalara göre Galaxy S6 ve S6 Edge modellerinde 32GB depolama alanının 23.5GB kadarı kullanıcıya sunulmuş. Kalan alanı sistemin kendisi kullanıyor. Samsung yazılım tarafını hafifletmeye çalışsa da anlaşılan boyutu çok fazla küçültememiş. Elbette Android işletim sisteminin gelişen özelliklerinin boyuta eklendiğini de unutmamak gerekiyor. 

Serinin diğer versiyonlarında ise 64GB için 55GB, 128GB için de 119GB boş alan olduğu görülüyor. Ayrıca 32GB'lık HTC One M9 modelinin de kullanıcıya sunduğu alan 23GB civarında. Ancak modelde microSD desteği mevcut.

Mobil dünyada artık uygulamaların, oyunların, resimlerin ve videoların daha fazla yer kapladığı düşünüldüğünde cihazını rahat rahat kullanmak isteyenlere 23GB depolama alanı da yeterli gelmeyebilir. Elbette 16GB döneminde göre şükretmek gerek ancak yine de 64GB seçeneğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14787 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim