Anlık Bildirim

A101 aktüel ürünlerinde indirim günleri

4 Eylül – 29 Eylül A101 aktüel ürünler kampanyasında pek çok elektronik cihazı ilk satış fiyatından bir miktar daha uygun seviyelerde bulmanız mümkün oluyor.

A101 aktüel Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar A101 aktüel ürünleri arasında yer alan teknoloji ürünleri kısa bir süreliğine ilk fiyatından daha da indirimli olarak satışa çıkarıldı. Meraklıları için pek çok farklı ürün seçeneği mevcut. 

4 Eylül – 29 Eylül A101 aktüel

4 Eylül – 29 Eylül A101 aktüel ürünler kampanyasında daha önce satışa sunulmuş ürünler bu kez ilk fiyatından biraz daha indirimli olarak sunuluyor. Akıllı telefon, mobil aksesuar ve çevre birimleri bunlar arasında. 

5.71 inçlik HD+ ekran, 4 çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB kapasite, 13MP kamera, 3020mAh kapasiteli batarya gibi özelliklere sahip. Huawei Y5 2019 akıllı telefon modeli 1499TL olarak satılıyor. 

Bluetooth 5.0 üzerinden bağlantı kuran Microsoft fare modeli 99.95TL iken görüşme ve GPS gibi özellikleri olan Amazfit Verge akıllı saat modeli de 499TL ile biraz daha uygun bir seviyeye gelmiş. 

4 saate kadar konuşma süresi sunan Xiaomi alt markası QCY T1C tam kablosuz kulaklık modeli 89.95TL seviyesinden satılıyor. Bunlar haricinde Piranha marka araç multimedya sistemleri, Drone ve kamp malzemeleri de ay sonuna kadar indirimli olarak satılacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim