Anlık Bildirim

4000mAh bataryalı Galaxy S8 Active ortaya çıktı

Samsung’un her zaman en yüksek kapasiteli bataryaya sahip amiral gemisi ünvanını elde etmiş Active serisi bu yıl da devam ediyor. Galaxy S8 Active yine bataryası ile konuşulacak.

Samsung’un bir süredir bilgileri internete sızdırılan Galaxy S8 Active modeli net görsellerle karşımızda. Her zaman olduğu gibi orijinal modele göre daha büyük batarya, düz ekran ve daha kalın bir kasa tasarımı kullanılmış.

Batarya çok farklı

Galaxy S8 Active modeli orijinal modele göre donanım açısından farklılık içermiyor. Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera aynen devam ediyor.

Farklı olan en önemli taraf ise kasa yapısı nedeniyle 5.8 inçlik ekranın kavis barındırmaması. Bu da çerçevelerin kalınlaşmasına ve kasanın büyümesine neden oluyor. MIL-STD askeri standartlarda dayanıklılık da hesaba katılınca orijinalden çok daha kalın bir kasa ortaya çıkıyor.

Avantajı ne derseniz o da 4000mAh kapasiteli bataryası. Bu sayede çok daha uzun kullanım sürelerine ulaşıyor. Ayrıca metal çerçeve ve polikarbonat kasa tasarımı mevcut. Bu da yine dayanıklılık için tercih edilmiş.

SM-G892A model numarasını taşıyacak olan modelin tek dezavantajı AT&T operatörüne özgü olarak satılması. Bunun haricinde cihaz hiç bir şekilde global pazarlara çıkmayacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim