Anlık Bildirim

43 inçlik Acer Predator CG437KP oyuncu monitörü satışa çıkıyor

Acer Predator CG437KP monitör modeli 43 inçlik ekranı ile oyunları dev ekranda oynamaktan keyif alanlara hitap ediyor. Elbette bu keyfi yaşamanın yüksek bir bedeli var.

43 inçlik Acer Predator CG437KP oyuncu monitörü satışa çıkıyor

Son dönemde oyuncu monitörleri arasında devasa ekrana sahip olanların sayısı artmaya başladı. Daha çok Nvidia G-Sync yongaları ile gördüğümüz bu monitörlerin arasına açık kaynak odaklı bir model daha katıldı.

Acer Predator CG437KP özellikleri ve fiyatı

Acer Predator CG437KP adlı monitör 43 inçlik ekranında 4K çözünürlük sunuyor. VA panel DCI-P3 renk aralığının yüzde 90’ını ve düşük Delta E<1 renk doğruluğunu kapsıyor. Adaptive Sync desteği ile birlikte tazeleme hızı 144 Hz seviyesine kadar çıkıyor. HDMI üzerinden hem FreeSync hem de G-Sync desteği sunuluyor.

HDR 1000 sertifikasına sahip olan monitör maksimum olarak 1000 nit parlaklık seviyesine ulaşıyor. Böylece çok aydınlık ortamlarda bile iyi bir görüş tecrübesi yaşatıyor. Monitör için bir uzaktan kumanda da düşünülmüş.

Acer Predator CG437KP monitör modeli 3 adet HDMI, Active Sync için ayrılmış 1 adet Display Port ve 1 adet USB 3.1 Tip-C bağlantısı ile geliyor. Rakipleri kadar olmasa da Acer Predator CG437KP monitör modeli 1499 Avro ile oldukça yüksek bir seviyede.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim