Anlık Bildirim

45mm Google Pixel Watch 3 ve Pixel Buds Pro 2 yolda

Şimdilerde Pixel Watch 3 ve Pixel Buds Pro 2 üzerinde çalışan teknoloji devlerinden Google, Pixel Watch 3'ü iki farklı boyut seçeneği ile piyasaya sürebilir. İşte detaylar:
45mm Google Pixel Watch 3 ve Pixel Buds Pro 2 yolda Tam Boyutta Gör
Google, geçtiğimiz aylarda yeni cihazı Pixel Watch 2'yi ve Pixel Buds Pro'nun yeni seçeneklerini piyasaya sürmüştü. Şirketin yeni akıllı cihazı her ne kadar sevilse de tek boyut seçeneğine sahip olması nedeniyle birçok eleştiriye maruz kaldı. Ancak şirket eleştirileri dikkate alarak yeni akıllı saati Pixel Watch 3 için iki farklı boyut seçeneği tasarlıyor.

Google, Pixel Buds Pro 2 ve Pixel Watch 3 için iki farklı boyut seçeneği üzerinde çalışıyor

Yakın zamanlı yeni bir rapora göre Pixel Watch 3'ü iki farklı boyut seçeneği ile piyasaya sürülecek ve büyük olanın boyutu 45mm olacak. Küçük boyutlu olacak seçeneğin ise selefi gibi 41mm'lik bir boyuta sahip olması kuvvetle muhtemel. Ayrıca Android 14 tabanlı Wear OS 5 ile gelecek iki Pixel Watch 3'ün de kullanıcı arayüzü değişmeden kalabilir.

45mm Google Pixel Watch 3 ve Pixel Buds Pro 2 yolda Tam Boyutta Gör
Rapora göre Google, Pixel Buds Pro 2 üzerinde de çalışmakta. Bir süredir geliştirme aşamasında olan kulaklıkların tam adı belli değil. Ancak 2022'de piyasaya sürülen Pixel Buds Pro'nun halefi olarak gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim