Anlık Bildirim

4.7 inç ekranlı Lumia 625 Çin'deki bir sertifikasyon onayında görüntülendi

4.7 inç ekranlı Lumia 625 Çin'deki bir sertifikasyon onayında görüntülendi



Nokia'nın şu ana kadar tanıttığı Lumia ailesindeki akıllı telefonlar 4.5 inçlik seviyeyi henüz geçmemişken, firmanın büyük boyutlu Lumia modellerini yıl sonuna doğru tanıtmaya başlayacağı söylentileri gündeme gelmişti. Bu söylentileri doğrular nitelikte Çin'den bazı bilgiler geldi.

Nokia'nın 4.7 inç ve üzeri yeni Lumia modellerini iki kategoriye ayırması bekleniyor. İlk kategori Windows Phone 8 GDR2 güncellemesi ile şimdiki Lumia donanımını devam ettirirken, ikinci kategori ise WP8 GDR3 güncellemesi ile iddialı yeni nesil Lumia cihazlarından oluşacak.

Çin'in telekomünikasyon sertifikasında ortaya çıkan Lumia 625 modeli 4.7 inçlik bir ekran boyutuna sahip. Daha önce de Lumia 625 modelinin büyük bir ekrana sahip olacağı dile getirilmişti. İşlemci 1.2GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 MSM8960 iken, 2000mAh gücünde batarya ve LTE bağlantısı yer alıyor. RAM boyutu ise 512MB'de tutulmuş. 

Onayda çok fazla detaya inilmese de çözünürlüğün 480x800 olacağı tahmin ediliyor. Bu da onu orta seviye bir Lumia cihazı haline getiriyor. İşletim sistemi ise Windows Phone 8 GDR2 olacak. 

Nokia'nın büyük ekranlı Lumia modellerine ilk adımı olarak görülen Lumia 625, tahminlere göre kısa süre içerisinde tanıtılacak. Modelin 300$-350$ fiyat aralığında pek çok ülkede satışa sunulması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1605 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim