Anlık Bildirim

500TL altı en iyi oyuncu ekipmanları

Yeni bir oyuncu sistemi kurmak isteyenler için 500TL altında seyreden en iyi oyuncu kulaklığı, oyuncu faresi ve oyuncu klavyesini sizler için bir araya getirdik.

Bugün oyuncu donanımları pazarı artık kendi ekonomisini yönetir hale geldi. Oyuncu klavyesi, oyuncu kulaklığı, oyuncu faresi, oyuncu fare matı gibi pek çok ekipman profesyonel veya amatör oyuncular tarafından tercih ediliyor. Biz de 500TL seviyesine kadar alınabilecek en iyi oyuncu ekipmanlarını bir araya getirdik. 

Razer Electra V2 Oyuncu Kulaklığı

Oyunculara özel olarak hazırlanmış bu kablolu Razer kulaklık, sesin tam olarak nereden geldiğini anlamanızı ve ona göre tedbir almanızı sağlıyor. Sanal 7.1 surround ses ile desteklenen kulaklık modeli ayrıca çıkarılabilir bir mikrofona da sahip.

 

 

SteelSeries Arctis 3 oyuncu kulaklığı

Ödüle doymayan SteelSeries Arctis 3 kablolu oyuncu kulaklığı S1 ses sürücüleri ile temiz ve dengeli bir ses atmosferi oluşturuyor. Uzayabilir ClearCast mikrofon ise arka plan gürültüsünü engelleyebiliyor. Kapak kısmındaki tuşlar ile sesi ve mikrofonu kontrol edebiliyorsunuz.

 

500TL altı en iyi oyuncu ekipmanları

ASUS Cerberus Mech RGB oyuncu klavyesi

ASUS Cerberus Mech RGB kablolu oyuncu klavyesi ödüllü Cerberus serisinin son üyesi ve Kaihua RGB mekanik anahtarları ile 70 milyona varan basış ömrü sunuyor. Sektörde rekor sayılabilecek seviyelerde olan kullanım ömrü yanında canlı RGB aydınlatma ve aynı anda sayısız tuşa bastığınızda bile algılayabilme özelliği ile ASUS Cerberus Mech RGB bu segmentte en iyilerden birisi.

 

 

500TL altı en iyi oyuncu ekipmanları

 

 

 

 

Logitech G603 Lightspeed oyuncu faresi

Logitech G603 Lightspeed oyuncu faresi barındırdığı 2.4GHz Lightspeed kablosuz bağlantı teknolojisi ile 1ms seviyelerinde veri aktarımı sağlıyor ve böylece oyunlarda gecikmelerin önüne geçiyor. HERO sensörü ise 12000DPI seviyesine kadar algılama sağlıyor. 2 adet AA pil ile 1ms modunda 500 saate kadar, 8ms modunda ise 18 aya kadar kullanım süresi sunuyor.

 

500TL altı en iyi oyuncu ekipmanları

Logitech G403 Prodigy

Logitech G403 Prodigy oyuncu faresi kablolu tarafta alternatif arayanlara hitap ediyor. 2000-12000DPI arasında 5 farklı hassasiyet ayarı yapabilen sensör en iyi enerji verimliliğini hedefliyor. 10 gramlık çıkarılabilir yük sayesinde farenizi tercihinize göre ayarlayabiliyorsunuz. RGB aydınlatma da mevcut.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim