Anlık Bildirim

6.1 inçlik kırpılmış bir iPhone iddiası güçleniyor

iPhone X tasarımı hoşunuza gidiyorsa ancak fiyatını çok pahalı buluyorsanız bu yıl kırpılmış özelliklerle daha ucuz bir iPhone modeli LCD ekranla karşımıza çıkabilir.

Bu yıl iPhone serisi adına oldukça hareketli bir yıl olacağa benziyor. iPhone SE 2, iPhone X 2018 ve iPhone X Plus iddialarının ardından 6.1 inçlik iPhone modeline ait iddialar da güçleniyor.

6.1 inçlik iPhone neler sunuyor?

Sektörden gelen bilgilere göre 6.1 inçlik yeni iPhone modeli, iPhone X ile benzer tasarımlara sahip ancak biraz daha düşük özellikler barındırıyor. Bu bakımdan fiyatı da mevcut seviyenin daha altına iniyor.

6.1 inçlik iPhone modeli yine çerçevesiz bir tasarıma sahip. Bununla birlikte ekran LCD panel kullanıyor. Üst kısımda çentik yuvası yerini korurken TrueDepth algılama sistemi yine buraya yerleşiyor. Sistemin hassasiyetinde maliyeti düşürmek adına bir değişiklik var mı şimdilik bilinmiyor.

Paslanmaz çelik çerçeve yerine metal çerçeve ve cam tasarım kullanan modelde 3D Touch dokunmatik hassasiyet özelliği de kırpılmış. Yine maliyeti düşürmek adına daha az karmaşık bir anakart tasarımı yapıldığı belirtiliyor.

3GB RAM ve tek arka kamera ile desteklenen model için 700$-800$ aralığında bir fiyat konuşuluyor. Aslında yine yüksek ancak iPhone X modelinin 999$ fiyatı düşünüldüğünde belirli bir tüketici kısmını cezbedebilir. Yeni model sonbahar aylarında tanıtılacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3972 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone x ve iphone 6.1 inch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim