Anlık Bildirim

6.5 inçlik iPhone XS Plus modelinin ön paneli sızdırıldı iddiası

Apple’ın bu yıl piyasaya sürmesi beklenen 6.5 inçlik iPhone XS Plus modeline ait ekran görseli sızdırıldı. Yeni modelin oldukça büyük bir yapıda olacağı anlaşılıyor.

Apple’ın geçen yıl itibariyle teknoloji dünyasına sunduğu iPhone X konseptinin uzun yıllar kalıcı olacağı artık biliniyor. Bu yıl aynı konseptte 3 farklı iPhone modelinin bizi beklediği iddia ediliyor.

iPhone XS Plus sızdırıldı mı?

Modellerden ilki iPhone XS ve mevcut modelin geliştirilmiş hali olacak. iPhone XS PLus ise 6.5 inçlik daha büyük bir ekrana sahip model durumunda. Bir de LCD ekranlı 6.1 inçlik çentikli iPhone modeli olması bekleniyor.

Haftasonu sızdırılan yeni görsellerin ise 6.5 inçlik iPhone XS Plus modeline ait olduğu iddia ediliyor. Hatta yeni model ile ilgili sızdırılan ilk görsel olduğunu söylemek yanlış olmaz.

iPhone X panelinin daha büyük boyutlusu olduğu dikkatlerden kaçmayan görselin LG’nin Vietnam’daki OLED fabrikasından sızdırıldığı belirtiliyor. Bu da yine Samsung’un büyük iPhone X modelinin ekran üretimini rakibi LG’ye kaptırdığı iddialarını doğruluyor.

Son bilgilere bakıldığında iPhone XS modelinin ekranını Samsung, XS Plus modelinin ekranını LG, 6.1 inçlik modelin ekranını ise Japan Display üretecek iddiası mevcut. Böylece yeni nesil iPhone ekranları 3 üretici arasında paylaştırılmış oluyor.

iPhone X modelinde tek ekran üreticisi olması nedeniyle OLED panel üretimine büyük yatırımlar yapan Samsung’un hem modelin beklenenden az satması hem de rakip üreticilerin topa girmesi sonucunda beklediği karşılığı alamadığı biliniyor. Ortaya çıkan son bilgiler de bunu doğrulamış oldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6225 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone xs ve iphone xs plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim