Anlık Bildirim

ABD'nin baskısına rağmen Huawei'nin gelirleri yüzde 39 artarak 27 milyar dolara ulaştı

ABD hükümetinin casuslukla suçlamalarına ve engellemelerine karşın, Çinli teknoloji şirketi Huawei, gelirinin yüzde 39 artarak 27 milyar dolara ulaştığını resmi olacak açıkladı.
Dünyanın en önemli telekominikasyon şikretlerinden Huawei, Pazartesi günü yaptığı açıklamayla birlikte, şirketin ilk çeyrek dönemdeki gelirlerinin yüzde 39 artışla birlikte 26.81 milyar dolara ulaştığını duyurdu.

Huawei'nin önlenemez yükselişi

Shenzhen merkezli şirket, net kar marjının geçen yılın aynı dönemine göre biraz daha artış göstererek yüzde 8'e çıktığını açıkladı. Huawei net kâr rakamını belirtmekten ise kaçındı. Özellikle ABD hükümeti tarafından casuslukla suçlanan şirketin, tüm baskı ve ambargolara karşı her geçen yıl büyümesi, şirket kurucusu Ren Zhengfei'nin "ABD'nin bizi ezmesine imkan yok." açıklamalarını doğrular nitelikte.
Aynı zamanda dünyanın 3 numaralı akıllı telefon üreticisi olan Çinli şirket, geçen hafta ABD'nin engelleme girişimlerine rağmen, 5G telekomünikasyon ekipmanı sağlamak için kazandığı sözleşme sayısının daha da arttığını açıklamıştı. Huawei, yaptığı açıklamada ilk çeyrekte 59 milyon akıllı telefon sevkiyatı yapıldığı da belirtildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim