Anlık Bildirim

AMD FreeSync 2 için hazırladığı demo’sunu duyurdu

AMD’nin geliştirdiği FreeSync’in yeni versiyonunu test edebileceğiniz demo firma tarafından duyuruldu. Yeni demo İlk yayınlanan rüzgar tribünü örneğine kıyasla daha fazla seçenek sunuyor.
Teknoloji devi AMD, uzun bir süredir pazarda kullanılmakta olan FreeSync teknolojisini ilk tanıttığında hatırladığınız üzere yeni gelişmenin ortaya koyduğu farkı göstermek için rüzgar tribünü örneğini canlandırmıştı.

Buna karşın rüzgar tribünü demosunun üzerinden yıllar geçti. Daha da önemlisi FreeSync de 2. versiyonuyla güncellendi ve bir çok yeniliği beraberinde getirdi. Duyurulan yeni demoyla firma yeni sürümün getirdiklerini daha anlaşılır hale getirmeyi amaçlıyor.

Daha fazla seçenek 

FreeSync 2 odaklı geliştirilen demoda yeni teknolojinin satır başlarından HDR’ı test edebilmenizin yanı sıra senkronizasyon tekniğinin farklı kare hızlarındaki performansını da deneyimleyebiliyorsunuz. Ek olarak ilk yayınlanan örneğe kıyasla daha fazla kontrolün kullanıcılara açıldığı örnek üzerinde çeşitli grafik ayarlarını da değiştirebiliyorsunuz.
Adaptive Sync teknolojisi oyun deneyiminizi bir hayli geliştiren bir yöntem. Pazardaki her iki oyuncu da bu teknik üzerinde ciddi çaba sarfediyor. Hatta 2020 yılı itibariyle yarışa dahil olacak Intel de çalışanların açıklamalarına göre bir eşitleme teknolojisi sunacak.
Burada Intel Nvidia’nın yaptığı ayrı bir donanım gereksinimi hatasından ders almış olmalı ki AMD gibi hali hazırda kullanılan teknolojiler üzerinden ilerleyecek. Belli mi olur belki de Intel de Nvidia gibi AMD’nin FreeSync’ine destek sunar. Sonucu zaman gösterecek, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim