Anlık Bildirim

ANKA İHA'ya yerli göz: ASELSAN Cats

Aselsan tarafından gerçekleştirilen keşif-gözetleme ve hedefleme amaçlı kullanılan yüksek hassasiyete sahip Cats isimli kamera sistemleri Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim edildi.

ANKA İHA'ya yerli göz: ASELSAN Cats Tam Boyutta Gör

Savunma gücümüz için önemli rol oynayan insansız hava araçlarımız geliştirilmeye ve yerli teknolojilerle donatılmaya devam ediyor. Uydu kontrollü İHA Anka-S, ASELSAN üretimi gündüz/gece kamerasına kavuştu.

ASELSAN Cats

ASELSAN’ın geliştirdiği Cats, yüksek performanslı elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme yeteneklerine sahip. Upscale işlemi gerekmeksizin Full HD çözünürlükte görüntü aktarıyor.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından geliştirilen uydu kontrollü insansız hava aracı Anka-S'ye entegre edilen Cats'in kabulleri 25 Eylül'de başarıyla tamamlandı ve sistem envanterdeki yerini aldı.

200 mm çaplı optik açıklığa sahip kamera, fazla ışık alabildiği için geceleri aydınlık görüntü kaydediyor. Kızılötesi kameranın mesafe ölçme, çoklu hedef takibi, görüntü işleme ve hassas stabilizasyon özellikleri de dikkat çeken diğer özellikler arasında. Cats, İHA'ların yanı sıra helikopter ve uçaklara da takılabiliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15098 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aselsan, anka-s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim