Anlık Bildirim

ASUS, DirectCU III soğutuculu Radeon R9 Fury STRIX kartını hazırlıyor

AMD'nin yeni Radeon R9 serisini STRIX ailesi altına dahil eden Asus, bunların bir kısmını DirectCU III soğutucu ile desteklemişti. Radeon R9 Fury X kartında referans soğutma kullanıldığı için Radeon R9 Fury versiyonunda Asus özelleştirilmiş soğutucularını kullanabilecek. Buna dair ilk işaretler gelmeye başladı. 

Alman bir perakende kanalı olan Computer PC Shop üzerinde ortaya çıkan ASUS Radeon R9 Fury STRIX kartı beraberinde DirectCU III soğutucusu taşıyor. DirectCU III soğutucu 3 fanlı yapısı ve çift 10mm ısı dağıtım boruları sayesinde referans tasarıma göre yüzde 30 daha iyi soğutma ve 3 kat daha sessiz bir performans elde ediliyor. Soğutucu belirli ısı seviyesi altında fanları çalıştırmıyor ve 0 desibel oranında kalabiliyor. 

ASUS Radeon R9 Fury STRIX ile ilgili teknik detaylar henüz belli değil ancak sızan bilgilere göre Radeon R9 Fury modelinde 3584 adet Stream çekirdeği, 4GB HBM bellek, performansta yüze 10-15 azalma şeklinde özellikler olacak. Ayrıca özelleştirilebilir yapıda olması sayesinde daha güçlü çözümler de görebileceğiz. 

ASUS Radeon R9 Fury STRIX modelinin ön sipariş fiyatı 625 Avro olarak görülüyor. Kartın resmi satışı 14 Temmuz 2015 tarihinde başlayacağı için kesin fiyatlandırma da o tarihte belli olacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim