Anlık Bildirim

Adobe Photoshop Lightroom'a yeni arayüz geldi

Android platformundaki Adobe Photoshop Lightroom uygulaması yeni güncellemeyle birlikte yeni bir arayüze kavuştu. Uygulama artık daha akıcı ve hızlı çalışıyor...
Adobe bugün Photoshop Lightroom uygulamasının Android sürümü için, kapsamlı değişiklikler getiren bir güncelleme yayınladı. Uygulama yeniden tasarlanmış bir arayüzle artık tamamen Android merkezli bir tasarıma sahip olmuş durumda. Kullanıcı arayüzünün haricinde uygulamada diğer bazı değişiklikler de var.
 
Photoshop Lightroom, ACR 9.12 sürümünde bulunan en yeni kameralar ve lensleri desteklemesinin yanında, genel kararlılık iyileştirmeleriyle birlikte geliyor. Uygulamanın temelde aynı şeyleri yaptığını ancak bunları yaparken biraz daha akıcı ve hızlı olduğunu söyleyebiliriz.
 
Lightroom v3.0 güncellemesiyle birlikte uygulamanın arayüzü yeniden tasarlanmış olabilir, ancak çarpıcı bir fark beklemeyin. Daha fazla animasyon ve yumuşak geçişlere sahip olmuş. Lightroom'u ücretsiz olarak kullanabilirsiniz, ancak birkaç özellik için Creative Cloud hesabı ile giriş yapmanız gerekebilir. Böylece düzenlediğiniz fotoğrafları cihazlarınız arasında senkronize edebilirsiniz.
 
Google Play Store: Adobe Photoshop Lightroom
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim