Anlık Bildirim

Apple’ın geçen yıl piyasaya sürdüğü ve hem fiyatıyla hem de teknolojisiyle dikkat çeken kablosuz kulaklık seti AirPods, Noel tatili öncesinde yoğun bir talep görüyor. Pek çok ülkede stokta bulmak mümkün değil.

AirPods’a ilgi büyük

ABD, İngiltere, Kanada, Avusturalya, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere gibi pek çok ülkenin sanal Apple mağazalarında kulaklığın muhtemel sevkiyat tarihi Ocak ayına kadar sarkmış durumda. Best Buy, Target, Walmart gibi zincir mağazalarda da stoklar tükenmiş durumda.

AirPods pahalı olsa da bir bakıma Apple elektronik ürün gamı içerisinde çok daha uygun fiyatlı bir ürün sayılabilir. Hali hazırda 159$ fiyat etiketine sahip. Bu bakımdan Noel tatiline girerken tüketiciler AirPods’dan yana tercihini kullanmış gibi.

Diğer taraftan uzmanlar AirPods setine ilginin giderek daha da artacağını düşünüyor. 2018 yılı için 28 milyon AirPods satılacağı tahmin ediliyor. Neredeyse bu yılın iki katı kadar. Bu bakımdan stok sıkıntısı önümüzdeki aylarda da devam edebilir. Ülkemizde ise 900TL seviyesinde olan AirPods ürününe ilgi biraz daha dengeli ve 7 güne kadar sevkiyat süresi mevcut. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim