Anlık Bildirim

Akıllı saatler ilk defa klasik Swiss saatleri geride bıraktı

Klasik saatlere her ne kadar hala ilgi olsa da akıllı saatlerin gittikçe daha popüler hale geldiğini görüyoruz. İlk defa akıllı saat satışları Swiss olarak tabir edilen saatleri geride bıraktı.
Akıllı saatler ilk defa klasik Swiss saatleri geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Belirli standartlar ve kanunlar dahilinde üretilen, üreticilerin son kontrolünü İsviçre'de yaptırmak zorunda oldukları "Swiss" etiketli saatlere ilgi hala yüksek. Buna karşın akıllı saatlerin yükselişi karşısında bu popüler saat "etiketi" de tehlike altında gözüküyor.
Akıllı saatler 2015 yılının dördüncü çeyreğinde 8.1 milyon adet satarak aynı çeyrekte 7.9 milyon adet satan Swiss etiketine sahip klasik saatleri geride bıraktı. Yayınlanan raporda Apple'ın 5.3 milyon adet Apple Watch satarak geçen yılın son çeyreğine % 63'lük pazar payıyla damga vurduğunu görüyoruz. Samsung ise 1.3 milyon adet akıllı saat satmış ve %16'lık pazar payı elde etmiş.
Bu durum akıllı saatlerin klasik markalar karşısında nasıl güç kazandığını da gözler önüne seriyor. 2014 yılının son çeyreğinde akıllı saatlerin sadece 1.9 milyon adet dağıtıldığını, yani 1 yıl içinde akıllı saat pazarının % 319 büyüdüğünü görüyoruz. Klasik saat üreticileri de bakalım akıllı saatler konusunda adım atacaklar mı, yoksa Apple, Samsung ve Pebble gibi markaları mı izleyecekler?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3760 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı saat, samsung gear s2 classic ve
2 etiket daha pebble time watch Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim