Anlık Bildirim

Alcatel 5V satışa çıktı: İşte özellikleri ve fiyatı

Çentik tasarımı sayesinde çok agresif bir ekran-kasa oranına sahip olan Alcatel 5V ülkemizde de piyasaya sürüldü. Alcatel 5V özellikleri ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Alcatel 5 akıllı telefon modelinden sonra bir üst versiyon olarak gösterebileceğimiz Alcatel 5V modeli de ülkemizde piyasaya çıktı. Yeni ilk neslin çizgisinden uzaklaşarak trendi yükselen çentikli tasarıma geçiş yapıyor.

Alcatel 5V özellikleri ve fiyatı

6.2 inçlik ekranında 1500x720 piksel çözünürlük sunan Alcatel 5V modeli çentik tasarımı sayesinde 19:9 görüntü oranı sunuyor. Ekranın kasaya oranı yüzde 88 ile oldukça başarılı bir noktada. Arka kısım ise metal yerine cam kaplama kullanmış.

12nm sürecinde üretilen 8 Cortex-A53 çekirdekli Helio P22 yonga setinin güç verdiği Alcatel 5V modeli enerji verimliliği tarafında da iddialı. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelin 4000mAh kapasiteli bataryası uzun kullanım süreleri sunuyor.

12MP+2MP çözünürlüğünde çift kamera barındıran telefon yapay zekâ desteği sayesinde otomatik ayarlamalar yapabiliyor. 8MP çözünürlüğündeki ön kamera yüz tanıma özelliğine sahip.

Kutudan Android 8.1 ile çıkan Alcatel 5V akıllı telefon modeli 3.5mm kulaklık girişini unutmamış. Telefon 2199TL fiyat etiketi ile raflardaki yerini aldı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6091 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
alcatel, alcatel 5v türkiye ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim