Anlık Bildirim

Alcatel yeni kapaklı telefonunu duyurdu

Hem tuşlu bir telefon olsun hem de Google Assistant gibi özellikleri olsun istiyorsanız seçenekler artıyor. Alcatel Go Flip 3 trende katılan son telefon oldu.

IFA 2019 fuarı ile birlikte standart cep telefonu sektöründe bir hareketlilik olduğu gözlerden kaçmıyor. Nokia’nın segmentinde iddialı 3 cep telefonundan sonra Alcatel de rekabetçi olacak yeni bir telefon duyurdu.

Alcatel Go Flip 3 özellikleri

Alcatel Go Flip 3 modeli 2.8 inçlik ekranında 320x240 piksel çözünürlük barındırıyor. Snapdragon 210 yonga setinden gücünü alan cihazda 512MB RAM ve 4GB depolama kapasitesi mevcut. 1350mAh kapasiteli batarya uzun kullanım süreleri sunabiliyor. En önemli tarafı 4G desteği sunması ve bu sayede internete bağlı kalabiliyor. WiFi üzerinden 8 cihaza kadar da interneti paylaştırabiliyor.

Telefon rakipleri gibi KaiOS işletim sistemi ile çalışıyor. Atanmış tuş marifetiyle Google Assistant dijital asistanını çağırarak arama yapma, navigasyon başlatma gibi fonksiyonlar isteyebiliyorsunuz. KaiOS uygulama mağazasından destekli pek çok uygulama da indirilebiliyor. Henüz Alcatel Go Flip 3 için bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim