Anlık Bildirim

En hızlı Huawei: Porsche Design Mate 30 RS

Her zaman Huawei’nin en iyi ve en pahalı akıllı telefonu olmuş Porsche Design serisi yine karşımızda. Porsche Design Huawei Mate 30 RS özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Porsche Design ile iş birliğini artık geleneksel hale getiren Huawei, Mate 30 serisi için de özel bir tasarım hazırladı. Porsche Design Huawei Mate 30 RS en iyi Huawei akıllı telefonu ünvanına sahip.

Porsche Design Huawei Mate 30 RS özellikleri ve fiyatı

Porsche Design Huawei Mate 30 RS modeli Mate 30 Pro modeli ile benzer özellikler üzerine inşa edildi. 6.5 inçlik kavisli OLED ekran, Kirin 990 yonga seti, 4500mAh kapasiteli batarya, 4 arka kamera, ön yüz tanıma sistemi bunlar arasında.

Farklara gelecek olursa kamera yuvası yuvarlak değil kare bir yapıya sahip ve ortaya yerleşmiş. Çevresi ise birinci sınıf deri kaplama ile kapatılmış. RAM bellek 12GB seviyesindeyken depolama kapasitesi ise 512GB. Ayrıca 5G desteği mevcut değil.

Yazılım tarafında da Porsche Design temalı duvar kağıtları ve temalar yer alan Porsche Design Huawei Mate 30 RS modeli 2095 Avro fiyat etiketine sahip. Bu rakam Galaxy Fold modelinden de yukarıda. Haliyle hedef kitlesi de zengin kesimler oluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim