Anlık Bildirim

Alcatel'den 6 inçlik One Touch Scribe Pro akıllı telefon

Alcatel'den 6 inçlik One Touch Scribe Pro akıllı telefon

Tüketici tarafında giderek ilgi çeken ve üreticilerin de yatırımını artırdığı 5 inç ve üzeri Phablet segmentine yeni üyeler katılmaya devam ediyor. Dünyanın en ince akıllı telefon ünvanını bir dönem elinde bulunduran eskilerin Fransız şimdilerin ise Çinli akıllı telefon üreticisi Alcatel, 6 inçlik yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Alcatel One Touch Scribe Pro adlı modele ait basın afişleri Eldar Murtazin tarafından internete sızdırıldı. Boyutları nedeniyle Samsung Galaxy Note 3 ve HTC One Max gibi Phablet modellerine rakip olan Scribe Pro, fiyatı ile de dikkat çekiyor.

6 inçlik ekranda tahminen 720p çözünürlüğe yer veriliyor. 4 çekirdekli 1.5GHz saat hızında çalışan işlemci, 13MP çözünürlükte ana kamera, 3400mAh batarya, çift SIM desteği, kapasitif ekran kalemi, Dolby Digital Plus ses teknolojisi şeklinde özelliklere yer veriliyor. Model ile birlikte sunulan kapaklı kılıf ise üzerindeki LED ekran sayesinde zamanı gösterebiliyor. 

Alcatel One Touch Scribe Pro modeli 300$ fiyat etiketi ile ilk olarak Hong Kong'da piyasaya sürülecek. Avrupa veya ABD pazarına ne zaman gireceği ise bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1724 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
alcatel
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim