Anlık Bildirim

Amazon Türkiye’den yılbaşı hediye alışverişini kolaylaştıran rehber

Amazon Türkiye, "yılbaşında ne alsam" diye düşünenler için 'Yılbaşı Hediye Rehberi' hazırladı. Çeşitli kategorilerde, çeşitli fiyat aralığındaki ürünler bir araya getirildi.

Amazon Türkiye’den yılbaşı hediye alışverişini kolaylaştıran rehber Tam Boyutta Gör

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte alışveriş sitelerinde kampanya hazırlıkları başladı. Müşterilerde de alışveriş telaşı başlıyor. Amazon Türkiye,  yılbaşında ürün satın almayı düşünenler için ‘Yılbaşı Hediye Rehberi’ hazırladı.

Amazon.com.tr,  hediye veya kendine ürün satın alacakların kafasındaki ne alsam derdine son veriyor. Yılbaşı Hediye Rehberi’nde çeşitli kategorilerde, çeşitli fiyat aralığındaki ürünler gruplandırılıyor.

Teknoloji meraklılarından kitap kurtlarına, spor severlerden bakımına düşkünlere, hünerli şeflerden ev meraklılarına kadar birçok farklı müşteriye hitap eden farklı hediye seçeneklerini kategorilendiren Amazon.com.tr’de her bütçeye uygun hediye alternatifleri yer alıyor.

Amazon.com.tr hediye rehberini kullanan kullanıcılar ister ceplerine uygun bütçe aralığını ister kişiselleştirilmiş kategorilerden birini seçerek en iyi alternatiflere hızlıca ulaşabiliyor. Amazon.com.tr’nin yılbaşı hediye rehberinde yer alan yüz binlerce ürün, uygun fiyat ve 50 TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz güvenilir teslimat ayrıcalığıyla kullanıcıları bekliyor.

Amazon Moda’da yüzde 20 indirim

Giyim alışverişlerini ucuza getirmek isteyenler için Amazon Moda’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Satıcının Amazon.com.tr olduğu tüm ürünlerde yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 20 indirim uygulanacak. Aşağıdaki bağlantıdan indirimin geçerli olduğu Amazon Moda ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7933 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon türkiye, amazon moda ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim