Amazon Haberleri

Etiket
Son dakika amazon haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), amazon hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
14 SA.

GİRİLEN İÇERİKLER
13 VİDEO 1.164 HABER 12 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Amazon Son Dakika Haberleri

Güncel Amazon Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika amazon haberleri de dahil olmak üzere amazon ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 13 video, 12 galeri ve 1139 adet amazon haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 59 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

amazon İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel amazon haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Amazon Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni amazon haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son amazon haberlerini okuduktan sonra, Alışveriş İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Son Dakika Amazon Haberleri DonanımHaber'de 📢

"Amazon haberlerinde neler var?" diye merak edenler için son dakika Amazon haberleri burada! Siz de DonanımHaber Amazon sayfasını takip ederek, Amazon ile ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • Amazon Türkiye haberleri
  • Amazon Prime haberleri
  • Amazon dolandırıcılığı ile ilgili gelişmeler
  • Amazon açıklamaları

Amazon Hakkında 🛒

Amazon Türkiye Haberleri

Amazon.com, Inc. Seattle, Washington merkezli, e-ticaret, bulut bilişim, dijital akış, ve yapay zekâya odaklanan çok uluslu bir Amerikan teknoloji şirketidir. Google, Apple, Microsoft ve Facebook ile birlikte B.D. bilgi teknolojisi endüstrisindeki "En Büyük Beş Şirket" listesinde bulunmaktadır. Şirket, "dünyanın en etkili ekonomik ve kültürel güçlerinden biri" ve "dünyanın en değerli markalarından biri" olarak anılmaktadır.

Amazon, 5 Temmuz 1994'te Bellevue, Washington'da Jeff Bezos tarafından kuruldu. Şirket ilk olarak kitapların satıldığı bir çevrimiçi pazar yeri olarak ortaya çıktı, ancak zamanla elektronik araçlar, video oyunları, giyim, mobilya, yiyecek, oyuncak, ve mücevher satacak kadar genişledi. 2015'te, piyasa değeri açısından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en değerli perakendeci şirket olarak Walmart'ı geride bıraktı. Amazon, 2017'de Whole Foods Market'i $13,4 milyar karşılığında satın aldı ve bu da fiziksel bir perakendeci olarak sektördeki büyüklüğünü önemli ölçüde artırdı. 2018'de Bezos, iki günlük teslimat hizmeti şirketi olan Amazon Prime'ın dünya çapında 100 milyon aboneyi aştığını duyurdu.

Amazon Türkiye Girişimi

Amazon, 19 Eylül 2018'de Türkiye pazarına tam anlamıyla girdi. 2020'nin Ağustos ayına kadar pasif bir durumda da olsa 15 Eylül 2020'de açıldıktan tam iki yıl sonra Amazon Prime ve Prime Video gibi üyeliklerini yerel fiyatlarla tam olarak başlattığını duyurdu.

Amazon hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Amazon İndirimleriAmazon müşteri hizmetleri
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim