Anlık Bildirim

Amber güncellemesi Nokia Lumia 520, 620 ve 720 için Bluetooth 4.0 desteği getirecek

Amber güncellemesi Nokia Lumia 520, 620 ve 720 için Bluetooth 4.0 desteği getirecek

Microsoft'un Windows Phone 8 cihazları için gelecek ay gelmesi beklenen GDR2 güncellemesi artık Amber olarak adlandırılıyor. Microsoft'un Nokia'nın desteği ile üzerinde çalıştığı Amber güncellemesi genel yenilikler dışında her üretici tarafından geliştirilen özel bazı yenilikler de içerecek.

Amber güncellemesi ekosistemin en büyük oyuncusu Nokia'nın Lumia modellerine de önemli geliştirmeler sağlıyor. Gelen bilgilere göre Amber güncellemesi Nokia Lumia 520, 620 ve 720 modelleri için Bluetooth 4.0 desteği getirecek. 

Android işletim sisteminde olduğu gibi bu modellerde de Bluetooth LE düşük enerji profiline yerleşik olarak destek sunulmuyor. Bu yüzden nabız izleyici, fitness takip gibi BLE standardı kullanan cihazların Lumia modellerine bağlanması mümkün olmuyordu.

Güncelleme ile Lumia 920 modeli de kamera açısından iyileştirilecek. Çekilen fotoğraflar daha keskin olurken, odaklama zamanı kısalacak, renkler daha canlı hale gelecek ve zoom yaparken de galerideki resimlerin keskinliği korunacak. Ancak Lumia 92x modellerine Bluetooth 4.0 desteğinin gelip gelmeyeceği belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim