Anlık Bildirim

Amiral gemisi OnePlus 7T'nin tasarımı resmen açıklandı

OnePlus CEO'su Pete Lau, söylentilere ve sızıntılara daha fazla mahal vermeden 26 Eylül'de tanıtılacak yeni amiral gemisi telefonlarının resmi basın görsellerini paylaştı.
OnePlus geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi telefonunu 26 Eylül'de tanıtacağını açıklamıştı. Avrupa lansmanı ise 10 Ekim’de gerçekleştirilecek. Çinli şirket şimdi de OnePlus 7T olarak adlandırılan cihazın tasarımını gözler önüne seren görseller yayınladı.
OnePlus CEO'su Pete Lau, "Bugün daha önce hiç yapmadığımız bir şey yapacağız: Yaklaşan amiral gemimizin tasarımını ilk önce topluluğumuzla paylaşacağız" notuyla akıllı telefonun basın görsellerini paylaştı. Lau görüntüleri hem kişisel Twitter hesabı hem de OnePlus forumlarında sergiledi.

Geri sayım başladı

OnePlus 7T'nin 90 hz tazeleme oranına sahip 6.67 inç 2K Super AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Akıllı telefon gücünü ise Snapdragon 855+ mobil platformundan alacak. Gelişmiş üçlü arka kamera sistemiyle piyasaya sürüleceği belirtilen cihaz 3.800 mAh kapasiteli bir pil içerecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim