Anlık Bildirim

Android 4.3 sürümleri Nexus cihazları üzerinde görülmeye başladı

Android 4.3 sürümleri Nexus cihazları üzerinde görülmeye başladı

Google'ın Android işletim sisteminde yeni sürümü 5.0 olarak değil 4.3 olarak devam ettireceği yönünde bilgiler ortaya çıkmaya başlarken, sunucu kayıtlarında da sürüme ait bilgiler tespit ediliyor.

Kayıtlara göre Android 4.3.1 ve Android 4.3.3 şeklinde farklı sürüm numaraları taşıyan Nexus cihazları şu anda muhtemelen test aşamasında. Kullanıcı profil bilgilerinin manipüle edilmesi son derece kolay. Ancak pek çok Nexus cihazının bu sürümleri kullanıyor olması iddiaları kuvvetlendiriyor.

JWR ile başlayan yapı numaralarına sahip sürümler Samsung Galaxy, Nexus 4, Nexus 7 ve Nexus 10 cihazları üzerinde çalışıyor. Ayrıca bu sürümleri taşıyan Huawei ve Pantech'e ait iki eski model daha bulunuyor. Kayıtlarda bazı yanlışlıklar olduğu düşünülse de yaklaşan Google etkinliği öncesinde daha fazla görünmeye başlayan sürümlerin Android 4.3 lansmanına işaret ettiği düşünülüyor.

Google'ın 5.0 sürümü ile önemli yenilikler sunması beklenirken, üreticilerin güncelleme takviminde geriye düşmemesi için Jelly Bean ile bir süre daha ana sürüm olarak devam edeceği sanılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim