Anlık Bildirim

Android Q saate göre, gece ve gündüz moduna otomatik olarak geçebilecek

Android işletim sisteminin yaklaşan yeni sürümünde, sistem genelinde karanlık mod seçeneği geleceğini biliyoruz. Sızan bilgilere göre bu mod otomatik olarak kullanılabilecek.
Geçtiğimiz aylarda Android işletim sisteminin en yeni versiyonu olan Android Q sürümüne, sistem genelinde karanlık mod seçeneğinin geleceğini sizlere duyurmuştuk. Android Police'in raporuna göre Android Q beta'da test edilen bu özellik, kullanıcılar tarafından otomatik bir hale getirilebilecek.

Gün doğumu ve batımına göre değişecek

Bu da gece mod ve gündüz modu seçeneklerine geçişleri Android'in yönetmesini tercih edebileceğiniz anlamına geliyor. Örneğin gece karanlık mod kullanırsanız, telefonunuz geceleri otomatik olarak bu moda geçecek ve sabah olunca da otomatik olarak gündüz modunu aktif duruma getirecek.
Gelen bilgilere göre bu özelliğin hangi saatlerde açılacağı veya kapanacağı belirlenemiyor. Bunun yerine gün doğumu ve gün batımı sistemini temel alınıyor. Şimdiye kadar uygulama bazında gördüğümüz karanlık modun, sistem genelinde de kullanılabilecek olmasının, biz kullanıcılar açısından oldukça olumlu bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim