Anlık Bildirim

Android for Work faaliyete geçiyor

Mobil cihazların günlük hayatın vazgeçilmezi haline gelmesi kurumsal tarafta da bazı gelişmelere yol açtı. Bu bakımdan kullanıcının kişisel uygulamalarının olduğu ve kurum tarafından yönetilen güvenli uygulamaların olduğu iki ayrı bölümün tek cihaz üzerinde çalışması zorunlu hale geldi.

BlackBerry'nin BES ve Samsung'un KNOX gibi çözümleri bu zorunluluğu karşılıyor. Şimdi de Google bu alana el atıyor. Firma Android for Work adında kurumsal uygulamaların güvenli bir şekilde izole edildiği uygulamasını kullanıma sundu.

Kurumlar belirledikleri uygulama ve hizmetleri Android for Work çözümü altında izole edebildikleri gibi bünyelerinde geliştrdikleri uygulamalar varsa bunları da AoW altına alabiliyor. Böylece kullanıcı ofisine geldiği zaman AoW tarafına geçecek ve kurumsal uygulamaları kullanmaya başlayacak. AoW uygulamaları üzerinde minik bir alet çantası imgesi barındıracak. 

Google yeni programı için şirketleri davet etmeye başladı. AoW platformunun kullanılması için  şirketlerin programa katılması ve tavsiye edilen kontrol mekanizmalarını kurmalarını gerekiyor. Sonrasında AoW hizmeti aktif edilebiliyor.






Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim