Anlık Bildirim

Angry Birds Star Wars 2 ile gerçek figürler oyuna dahil oluyor

Angry Birds Star Wars 2 ile gerçek figürler oyuna dahil oluyor

Mobil platformların en çok oynanan ve en çok indirilen serisi Angry Birds, yapımcısı Rovio’yu bir dünya şirketi haline getirirken, yenilikler sunmaya da devam ediyor.

Disney işbirliği ile geçen yıl indirmeye sunulan Angry Birds Star Wars büyük ilgi görünce devam yapımının duyurulması gecikmedi. Ancak bu kez Disney oyuna farklı tecrübeler de katıyor.

19 Eylül itibariyle indirmeye sunulacak olan Angry Birds Star Wars 2 hikayenin beğenilen 30 karakterini daha oyuna dahil edecek. Özel yetenekleri ile gelecek olan bu karakterlerin yanında artık oynanabilir gerçek figürler de sunuluyor. 

Skylanders: Spyro's Adventure yapımından hatırlayacağımız üzere oyun ile aynı tarihte Hasbro tarafından farklı karakterlerin Telepod adı verilen figürleri satışa çıkacak. Bu figürleri cihazın kamerasına tanıttığınızda anında oyun içinde fırlatma imkanı elde edeceksiniz.

Bu kez ilk oyunun aksine hikayenin öncesine de geçecek Angry Birds Star Wars II’de, Jar Jar Binks, General Grievous and Darth Maul gibi yeni karakterler karşımıza çıkacak. Ayrıca oyunda bu kez tarafınızı seçme imkanı da var. Böylece Jedi veya Darth Vader tarafında yer alabileceksiniz. 

Telepod paketleri 5.99$’dan satışa çıkacakken, oyun 0.99$ fiyatla uygulama mağazalarından satın alınabilecek. Oyunun HD versiyonu ise 2.99 dolardan satılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim