Anlık Bildirim

Apple, 2018'in son çeyreğinde 9.2 milyon Apple Watch sevkiyatı yaptı

Strategy Analytics'in yayınladığı yeni bir rapora göre, Apple geçtiğimiz yılın dördüncü çeyreğinde 9.2 milyon Apple Watch sevkiyatı yaparak akıllı saat pazarındaki liderliğini korudu.
Strategy Analytics'in son raporuna göre, Apple akıllı saat pazarındaki liderliğini devam ettiriyor. Yapılan açıklamalara göre şirket, 2018 yılının 4. çeyreğinde 9.2 milyon Apple Watch ünitesi sevk etti ve 2017 yılının 4. çeyreğindeki 7.8 milyon rakamını yüzde 18 arttırmayı başardı.

Samsung'un yatırımı daha fazla

Apple'ın global akıllı saat sevkiyatları ise aynı çeyrekte 18 milyon ünite rekor seviyesine ulaşarak yıllık yüzde 56 büyüme gösterdi. Şirketin küresel akıllı saat pazar payı bu yıl, bir önceki yıla göre yüzde 67'den gerileyerek yüzde 51'e düştü. Apple yüzde 51'lik bir küresel akıllı saat pazar payıyla ilk sırayı alırken rakipleirnden Samsung, Fitbit ve Garmin'in arasında ikinci sırayı yerleşti.
Araştırma, tüketici araştırma firmalarından daha önceki bir raporu da destekliyor. NPD Group araştırma şirketi, Apple Watch'ın ABD akıllı saat pazarında açık pazar lideri olduğunu belirtti. Ancak aynı zamanda Samsung’un rakiplerine oranla daha fazla miktarda giyilebilir teknoloji sektörüne yatırım yaptığı da raporda yer alan önemli bir bilgi. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim