Anlık Bildirim

Apple, 2019 model tüm iPhone'larda OLED ekran kullanacak

Yeni bir rapora göre bu yıl en az bir LCD ekranlı iPhone çıkarmayı planlayan Apple gelecek yıl tamamen OLED teknlojisine geçecek. Şirket ekranları Samsung ve LG'den tedarik etmeyi planlıyor.
Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı üç iPhone modelinden ikisinin OLED ekrana sahip olacağı, diğerinin ise LCD ekran ile geleceği söyleniyor. Ancak 2019 model iPhone'larda aynı durum geçerli olmayacak. Apple gelecek yıl çıkaracağı üç telefonda da OLED ekran paneline yer verecek.
Güney Koreli ETNews, Cupertinolu teknoloji devinin 2019 yılında piyasaya süreceği iPhone serisini planlamaya başladığını ve ekran teknolojisi olarak OLED'i seçtiğini bildiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan bir isimsiz kaynak şunları söyledi:
"Apple, 2019'da tüm yeni iPhone modellerinde OLED panel kullanmaya karar verdi. Ancak üçten fazla yeni model çıkarılacaksa LCD ekranlı model korunabilir"

Apple'ın OLED ekran tedarikçisi Samsung

Apple şu anda iPhone X'da kullanılan OLED panelleri üreten Samsung ile çalışıyor. İki şirket arasındaki iş birliği 2019'da muhtemelen daha da derinleşecek. Öte yandan Apple'ın, Samsung'a olan bağımlılığını azaltmak için LG ile de görüşmeler yaptığı öne sürüldü.
LG, Apple Watch için OLED ekran tedarik ediyor ve şirketin bu yılki iPhone modelleri için ikinci bir tedarikçi olacağına yönelik söylentiler var. Ancak ortada bu spekülasyonları doğrulayacak herhangi bir somut bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4090 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim