Anlık Bildirim

Apple, AirPods ile kablosuz kulaklıklarda yeni bir dönemin kapılarını açıyor

Apple’ın bu akşam düzenlenen etkinliğinde karşımıza çıkan yeni kablosuz kulaklığı AirPods, yüksek kalitede ses ve uzun pil ömrüyle üstün kullanıcı deneyimi vadediyor.
Uzun süredir beklenen yeni iPhone 7, bu akşam San Francisco’da düzenlenen ve Donanım Haber ekibi olarak yerinde canlı olarak takip ettiğimiz etkinlikte gün yüzüne çıktı. Gecenin en önemli sürprizleri arasında ise daha önce paylaşılan sızıntılarla da gündeme gelen AirPods isimli kulaklık yer alıyor.

Kutusundan çıkardığınız an çalışmaya hazır hale geliyor 

Şu ana kadar mümkün olmayan bir kablosuz ses deneyimi sunarak müzik dinleme, telefon görüşmeleri yapma, TV programlarının ve filmlerin keyfini çıkarma, oyun oynama ve Siri ile etkileşime girme şeklimizi yeniden biçimlendirmek için ileri teknolojiyi kullanan yeni kablosuz kulaklık AirPods, yetenekleri ve özellikleriyle izleyenlerin beğenisini toplamayı başardı.
AirPods’un şarj kutusunun kapağını açtığınız anda iPhone ve Apple Watch’unuzla çalışmaya hazır hale geliyor. Gelişmiş sensörler ne zaman müzik dinlediğinizi bilerek müziğinizi otomatik olarak çalıyor ve duraklatıyor. Siri’yi kullanan AirPods sadece çift dokunuşla kişisel asistana erişmenize olanak veriyor.

Apple W1 çipe optik sensör ve ivmeölçer desteği 

Tamamen yeni Apple W1 çip, her AirPod’da bulunan ve AirPods’un kulağınızda olduğunu algılamak üzere W1 çiple birlikte çalışan iki optik sensör ve ivmeölçer desteğine sahip. Müziği duraklatmak için kulaklığı çıkarmanız, konuşma yapmak için kablosuz kulaklıklardan birini çıkarmanız ve kaldığınız yerden dinlemeye otomatik olarak devam etmek için kulağınıza tekrar takmanız yeterli.
Müziğinize erişmek ve kumanda etmek, ses düzeyini değiştirmek, pil ömrünü kontrol etmek veya başka bir Siri görevini gerçekleştirmek için AirPods’unuza çift dokunarak Siri’ye erişin. Her AirPod’da bulunan ek bir ivmeölçer siz konuştuğunuzda algılayarak hüzmeleme teknolojisiyle çalışan iki mikrofonun sesinize odaklanmasını sağlar, dış sesleri filtre ederek sesinizin hiç olmadığı kadar net duyulmasını olanaklı kılar.
Tek şarjla 5 saate kadar dinleme süresine sahip cihaz toplamda 24 saatten uzun sektör lideri bir toplam dinleme süresi sunarak AirPods’un şarjının dolu ve istediğiniz zaman kullanılmaya hazır olmasını sağlar. Yeni AirPods, şarj kutusuyla birlikte apple.com.tr sitesinde ve ekim ayının sonunda Apple Store’larda 779 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Unutmadan belirtelim: AirPods için Apple iOS 10, watchOS 3 veya macOS Sierra kurulu Apple aygıtları gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12414 kez okundu.
43 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim