Anlık Bildirim

Apple, LG UltraFine 4K ekran satışını durdurdu

Teknoloji devi Apple, çevrimiçi mağazasında, Güney Koreli LG'ye kendi bilgisayarları için özel olarak ürettirdiği 4K ekranların satışını durdurdu. İşte konunun detayları.
Apple, bundan birkaç yıl önce, kendi bilgisayarları için özel olarak tasarlanmış 4K ve 5K UltraFine ekranların üretimi için LG ile çalışmaya başlamıştı. Ancak şirket, LG'ye ürettirdiği UltraFine 4K ekranların satışını çevrimiçi mağazasında durdurdu. Bu da şirketin kendi ekranlarını üreteceği söylentilerini kuvvetlendiriyor.

Apple kendi ekranlarını üretebilir

MacRumors'un ortaya çıkardığı bu durum, Apple'ın çevrimiçi mağazasında LG UltraFine 4K ekran satışını geri çekmesiyle su yüzüne çıktı. Yaşanan bu gelişme, Apple'ın birkaç ay önce kendi ekranlarını üreteceğine dair çıkan söylentileri de doğrular nitelikte. Bu söylentilerden biri de şirketin 31.6 inçlik 6K ekran modeli üreteceğiydi.
Bu durum şimdilik söylenti olsa da, gelen haberler Apple'ın 4K modellerden vazgeçip, 5K versiyonlarına odaklanacağı yönünde. LG'nin ekranlarının ise Apple'ın çevrimiçi mağazası dışında hala satın alınabildiğini de belirtelim. Apple henüz bir açıklama yapmazken, konuyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim