Anlık Bildirim

Apple Watch'a özel batarya takviyesi

Apple'ın ilk çıktığında uzun süre gündemden düşmeyen akıllı saati Watch, farklı aksesuarlar ile desteklenmeye devam ediyor. Bunların en yenisi PRIME, sürece batarya tarafından giriş yapıyor.
Apple'ın bünyesinde 205 mAh batarya taşıyan akıllı saatli Watch, bildiğiniz üzere batarya süresi açısından çok iyi işler ortaya koyamıyor. Bunu çözmeyi hedefleyen yeni Kickstarter projesi PRIME ise, değiştirilebilir batarya desteğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Apple Watch'ı direkt olarak çevreleyen metal bir tasarımı bulunan PRIME, kordon bölümünde iki adet değiştirilebilir 150 mAh batarya taşıyabiliyor ve böylece hareket halindeyken dahi şarj sağlayarak genel kullanım süresini 9 saat civarında arttırabiliyor. Watch'a saat üzerinde yer alan gizli 6-pin port üzerinden enerji aktardığı belirtilen ürün, değiştirilebilir bataryalarını ise beraberinde gelen PRIME Bank isimli kompakt şarj cihazıyla şarj edebiliyor. Bu cihaz aynı zamanda Lightning portu üzerinden iPhone'lara da destek sağlayabiliyor.

Kordona yerleştirilen ufak LED birimleriyle batarya doluluğu hakkında bilgi verebilen PRIME, 38mm ve 42mm Apple Watch modellerine uyum sağlayabiliyor ve gümüş ile siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor. Tasarımsal olarak çok da modern görünmeyen PRIME, Kickstarter'da şimdiye kadar 5,700$ toplayabilmiş durumda.
Yapılacak en az 199$ bağış ile elde edilebilen ürünün tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Apple Watch'a özel batarya takviyesi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5713 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PRIME, akıllı saat ve
2 etiket daha Apple Apple Watch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim