Anlık Bildirim

Apple, iPad Pro kalemini prizden şarj etmek için özel bir aparat hazırlıyor

Apple'ın büyük ekranlı yeni tableti iPad Pro'yu Kasım ayı içerisinde satışa sunması bekleniyor. Tabletin Apple Pencil ile uyumu ise şüphesiz en çok merak edilen konulardan birisi.
Apple, iPad Pro kalemini prizden şarj etmek için özel bir aparat hazırlıyor
 
Kısa bir süre önce ortaya çıkan iddialar Apple'ın merakla beklenen tableti iPad Pro'yu 11 Kasımda satışa sunacağını gösteriyor. Dev ekrana sahip tablet aynı zamanda kendisine özel olarak geliştirilen Apple Pencil kalemi ile birlikte gelecek. 
Her akıllı ürün gibi Apple'ın özel kalemini de kullanmak için şarj etmek gerekecek. Şimdilik bilinen şarj etme çözümü kalemin ucunda bulunan erkek Lightning bağlantısının iPad Pro'nun Lightning girişine takılarak şarj edilmesi. Her ne kadar Apple Pencil'in kısa bir süre içinde şarj olacağı söylense de bu tarz bir senaryoda hem iPad Pro ilginç bir görünüme kavuşacak hem de şarj edilemeyecek.
Apple, iPad Pro kalemini prizden şarj etmek için özel bir aparat hazırlıyor
 

Apple ise bu sorunu ortadan kaldırmak için ekstra bir aparat hazırlamayı tercih etmiş durumda. 9to5mac.com siteinde yer alan habere göre bu ufak aparat kalemin Lightning adaptörü ile şarj edilmesini sağlayacak. Erkek şarj girişini dişiye çevirerek Apple Pencil'in şarj edilmesini sağlayan bu adaptör kutu içeriğinde yer alacak mı? Yoksa ekstra bir seçenek olarak satışa mı sunulacak? Bu soruların cevabı ise henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4715 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple pencil ve ipad pro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim