Anlık Bildirim

Apple iPad için yeni bir klavye aparatı "ClamCase Pro"



Apple'ın iPad modelleri için farklı klavye modelleri piyasaya çıkmaya devam ediyor. Bu modellerden bir tanesi olan ClamCase Pro, sunduğu özellikler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

ClamCase Pro Apple'ın iPad 2/3 ve 4 modelleri ile uyumlu bir klavye. Model, ince yapıda alüminyum ve polikarbonat karışımı bir malzemeden üretilmiş ve iki farklı renk seçeneğine sahip. iPad üzerine takıldığında Apple'ın MacBook modellerine benzeyen klavye, iPad ile arasındaki bağlantıyı Bluetooth 3.0 teknolojisi ile sağlıyor. ClamCase Pro sunduğu 360° menteşe bağlantısı sayesinde terse dönerek, elde kullanım amaçlı bir yapıya bürünebiliyor. Cihaz, şarj edilebilir lityum-iyon batarya ile 6 ay bekleme, 100 saat kesintisiz kullanım imkanı sağlıyor ve üzerindeki özel kısa yollar sayesinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.
 
Apple iPad için yeni bir klavye aparatı 'ClamCase Pro'
Apple iPad için çıkmış en iyi klavyeler arasında gösterilen ClamCase Pro, $170 fiyat etiketi ile firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Ayrıca ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1451 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Klavye, dock
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim